Activiteiten De Culturele Haven vervallen wegens Coronavirus

Workshops en excursies van De Culturele Haven gaan de komende drie weken niet door.

Vanaf 12 maart gelden in Nederland tot zeker 6 april 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De Culturele Haven volgt de landelijke maatregelen die van kracht zijn. Dit heeft gevolgen voor het programma van De Culturele Haven.

FleCk verzorgt de co√∂rdinatie en organisatie van De Culturele Haven en is onderdeel van Stichting de Kubus. De stichting heeft besloten alle activiteiten op externe locaties (ook op scholen) die tot en met 6 april gepland staan worden geannuleerd en uitsluitend vanuit huis te werken. Dat betekent dat de workshops en excursies van De Culturele Haven de komende drie weken niet doorgaan. 

Stichting de Kubus wil haar verantwoordelijkheid nemen in deze onvoorziene en complexe maatschappelijke situatie en verdere verspreiding van het virus COVID-19 waar mogelijk voorkomen. In overleg met scholen gaan we op zoek naar nieuwe data voor de workshops en excursies.

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele stand van zaken. Voor dringende vragen kun je contact met ons opnemen via info@deculturelehaven.nl.

Voor vragen over het virus en de bijbehorende maatregelen verwijzen wij je door naar de website van het RIVM.